24 uur geopend

Een virtuele tour laten maken in Google Street View

U kent ze wel al die talloze beelden binnen Street View en Google Maps zijn afkomstig van Google … én van Google Street view trusted fotografen, zoals ik.

Google heeft mij gecertificeerd en daarmee voldoe ik aan alle door Google gestelde kwaliteitseisen en kennis van de fotografie. Met deze opleiding kan mijn bedrijf, Rene360.nl, iedere onderneming optimaal in beeld brengen zodat bezoekers een goede indruk krijgen van het bedrijf.

Met speciale software koppelt een Google Street view trusted fotograaf, zoals Rene360.nl, meerdere panoramische afbeeldingen aan elkaar waardoor een virtuele rondleiding ontstaat.  Hierdoor is de zaak niet alleen 24 uur geopend, maar wordt ook de vindbaarheid en bereikbaarheid van het bedrijf aanzienlijk verbeterd.

Binnen kijken

Met Street-view kan je binnen gluren

Heb je weleens een winkel via Street View opgezocht en dacht je “kon ik maar even binnen gluren”? Bij een meubelzaak of atelier zou het prachtig zijn om verder te gaan dan de voordeur. Dit is tegenwoordig mogelijk met een nieuwe feature van Google Street View.

Je kon al langer foto’s aan een locatie koppelen, je kunt nu ook panorama foto’s ofwel 360 graden foto’s toevoegen. Maar dit is alleen mogelijk als de fotograaf geverifieerd is door Google.

Online aanwezigheid

Laat je klanten je bedrijf ontdekken door foto’s en een virtuele rondleiding toe te voegen aan je online aanwezigheid.

Voor bedrijven met vermeldingen op Zoeken geldt het volgende:

  1. Er is een 94% grotere kans dat ze een goede reputatie hebben.
  2. Klanten zijn eerder geneigd om gebruik te maken van deze bedrijven dan van bedrijven zonder vermelding.
  3. Er is een 29% grotere kans dat klanten overwegen producten of services van deze bedrijven te kopen

Offerte

Geïnteresseerd in onze offerte?